skip to Main Content

The University of Greenwich
Custom Audiovisual Design for a Grade 1* Listed Space

The University of Greenwich

 

Custom Audiovisual Design for a Grade 1* Listed Space.

The Brief


The Council Room is located on the historic Greenwich Campus, which was formally the Royal Naval Collage. The Council Room is used for key events in the University’s calender including lectures, seminars, graduation ceremonies and external events. Due to it’s Grade 1* listing and unusual dimensions, the Council Room required some outside of the box thinking and custom approaches to ensure all requirements could be covered in an easy to manage way.

Our Role


Recursive arrived late into the project but worked closely with both the University IT & AV team and Martin Ashley architects to enable the delivery of technology in a challenging and culturally significant environment.

 

Project Data


  • Client: University of Greenwich
  • Timeline:  Six Months
  • Segment:  Education
  • Partners: Feltech
Back To Top